Zaštita privatnosti

IZJAVA O PRIVATNOSTI (ZAŠTITA PODATAKA)

1 Prikupljanje i korištenje informacija:
Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, turistički obrt (agencija) ""Rab Info" obvezuje se prikupljati osobne podatke korisnika svojih usluga samo uz dozvolu i u svrhu s kojom je korisnik usluga prethodno upoznat. U procesu realizacije tražene usluge i za davanje obavijesti i informacija vezanih za Vaše putovanje ili drugu traženu uslugu, koristit ćemo samo one informacije koje nam svojevoljno date. Obvezujemo se da nećemo prodati, iznijeti ili dati ove informacije trećoj stranci na način koji nije naveden u ovoj izjavi.
Slanjem upita izričito izjavljujem da sam agenciji Rab Info dobrovoljno stavio/la na raspolaganje svoje podatke te dozvoljavam da ih ista koristi u cilju zaštite mojih osobnih interesa u svim poslovima koje ugovaram s agencijom Rab Info.

2. Rezervacija:
Pri rezervaciji smještaja, putovanja ili druge usluge koju nudimo, tražit ćemo osobne podatke nositelja rezervacije (poput imena, adrese, kontakt telefona i dr.) i podatke o ostalim korisnicima usluge (poput imena, prezimena i datuma rođenja djece). Ti podatci koristit će se isključivo za realizaciju usluge, dostavu dokumenata i bit će dostupni isključivo partnerima u realizaciji usluge, odnosno dobavljačima usluga, poput hotela i agenata, ili poput osiguravajućih kuća prilikom sklapanja police putnog osiguranja. Podatci o plaćanju (poput broja kartice i sl.) posebno su zaštićeni i bit će dostupni samo bankama, odnosno kartičnim kućama, radi autorizacije plaćanja.

3. Log datoteke:
IP adrese koristimo kako bismo analizirali trendove, održavali internetsku stranicu te pratili kretanje korisnika. IP adrese nisu vezane uz bilo kakve osobne podatke uz pomoć kojih je moguća identifikacija pojedinca.

4. Linkovi:
Ova internetska stranica sadrži linkove na druge internetske stranice. Molimo Vas da uzmete u obzir kako agencija Rab Info ne može biti odgovorna za poštivanje privatnosti na spomenutim drugim internetskim stranicama. Naše korisnike potičemo da pročitaju izjave o privatnosti svake internetske stranice koja prikuplja osobne podatke. Ova Izjava o privatnosti primjenjuje se isključivo vezano za informacije prikupljene na ovoj internetskoj stranici.

5. Newsletter:
Kontakt informacije, poput imena i e-mail adrese, biti će zatražene u slučaju da se korisnik želi prijaviti za primanje newslettera.

6. Sigurnost:
Ova internetska stranica poduzima sve mjere kako bi zaštitila podatke o korisniku. Unošenje povjerljivih podataka na ovoj internetskoj stranici zaštićeno je on-line i off-line. Osim korištenja SSL šifriranja kako bismo zaštitili podatke o korisnicima na Internetu, činimo sve što je u našoj mogućnosti kako bismo iste podatke zaštitili i off-line. Pristup svim podatcima o našim korisnicima, ne samo gore spomenutim povjerljivim podatcima, je ograničen. Pristup povjerljivim podatcima imaju samo zaposlenici kojima su ti podatci potrebni kako bi obavili određenu uslugu.

7. Posebna ponuda:
Povremeno možete primati informacije o proizvodima, uslugama i posebnim ponudama te newsletter. Poštujući privatnost svojih korisnika nudimo mogućnost odbijanja ovog tipa informacija. Molimo Vas da provjerite način odabira ovih mogućnosti.

8. Ispravci/Ažuriranje osobnih podataka:
Ako se korisnikovi osobni podatci (poput poštanskog broja) promijene ili ako korisnik više ne želi našu uslugu, omogućujemo ispravljanje, ažuriranje ili uklanjanje korisnikovih osobnih podataka koje posjedujemo. To se obično može izvršiti slanjem e-maila na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

9. Obavijesti o promjenama:
U slučaju da odlučimo promijeniti naša pravila o poštivanju privatnosti, obavijesti ćemo objaviti na naslovnici naše internetske stranice kako bi korisnici uvijek bili upoznati s podatcima koje prikupljamo, načina na koji ih koristimo i uvjetima pod kojima ih koristimo. Podatke ćemo koristiti u skladu s pravilima o poštivanju privatnosti važećima u vrijeme prikupljanja podataka.

Search

Search by Date Range Availability
Search by Additional contents