Search by Date Range Availability

Posebna ponudaPronađite savršeno mjesto za Vaš najbolji odmor!

B&B JOSIP 3

B&B JOSIP 3

Barbat, Barbat Rab
od 0,00 € /po noćenju
Udaljenost od mora: 200 m
Udaljenost od centra: 5500 m
Broj osoba: 2
Holiday Home Lara

Holiday Home Lara

Barbat, Barbat Rab
od 0,00 € /po noćenju
Udaljenost od mora: 100m
Udaljenost od centra: 5000m
Broj osoba: 6
Villa Claudia 1

Villa Claudia 1

Banjol, Banjol Rab
od 0,00 € /po noćenju
Udaljenost od mora: 700 m
Udaljenost od centra: 3500 m
Broj osoba: 2
VILLA LARA

VILLA LARA

Rogoznica, Rogoznica
od 0,00 € /po noćenju
Udaljenost od mora: 100 m
Udaljenost od centra: 200m
Broj osoba: 10
Villa Fabian

Villa Fabian

Bobotine 7, Rab Rab
od 0,00 € /po noćenju
Udaljenost od mora: 150 m
Udaljenost od centra: 00
Broj osoba: 6
Apartment BONN-BONN 1

Apartment BONN-BONN 1

Barbat, Barbat Rab
od 0,00 € /po noćenju
Udaljenost od mora: 140m
Udaljenost od centra: 5000m
Broj osoba: 6

O nama

Turistička agencija Rab info s otoka Raba predstavlja rezultat dugogodišnje otočke tradicije bavljenja turističkom djelatnošću

Primarna djelatnost Turističke agencije Rab info ponuda je privatnog smještaja: apartmana, studio apartmana, soba i kuća za odmor na otoku Rabu.

Naše Usluge

Zašto odabrati nas

Nastojeći što bolje udovoljiti individualnim željama i potrebama svakog klijenta, pružamo kvalitetnu uslugu koja ne završava rezervacijom smještaja, već nudi i brigu za posjetitelje od njihovog dolaska u turističko odredište do odlaska kući. Ljubazno osoblje Agencije na raspolaganju je tijekom cijelog dana.

Svojim profesionalnim pristupom, zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu rada u turizmu, prepoznajemo potrebe svojih klijenata i preporučujemo najkvalitetnije smještajne kapacitete.

Kvalitetna i provjerena usluga

Detaljno informiramo o iznajmljivačima i njihovim kapacitetima, raspolažemo bogatom galerijom fotografija interijera i eksterijera, a sve s ciljem potpune i kvalitetne usluge na zadovoljstvo svih korisnika naših usluga i same Agencije.

Garantiramo kvalitetu

Svim našim korisnicima stoji na raspolaganju provjereni smještajni kapaciteti udovoljeni po najvišim standardima te vrhunska usluga.

Raznolika ponuda

Naša ponuda uključuje apartmane, kuće za odmor i sobe.

otok Rab

Otok Rab je dio arhipelaga Kvarnerskog zaljeva na sjevernom dijelu Jadranskog mora Osim maloga grada Raba na otoku se nalazi 7 drugih idiličnih mještaca koji su smješteni na različitim dijelovima otoka: Barbat, Banjol, Palit, Kampor, Mundanije, Supetarska Draga i Lopar.

Plaže

Rab je sa svojih 30 pješčanih plaža zaista "sretan otok" s mnogim malim slikovitim uvalama, što su turisti iz cijelog svijeta prepoznali prije gotovo 125 godina. Tradicija se nastavlja i danas, kada je Rab zahvaljujući kristalno čistom, toplom i plitkom moru idealna destinacija za cijelu obitelj. Ovdje svatko može pronaći svoju idealnu plažu ovisno o vlastitim željama: na Rabu postoje nudističke plaže, usamljene uvale, plaže za pse i plaže za samce.

Gastronomija

Rapska kuhinja vrlo je jednostavna i lagano začinjena, ali je nevjerojatno ukusna, ponajviše zbog činjenice da su namirnice lokalno uzgojene ili svježe ulovljene. Na Rabu ćete pronaći više od 300 restorana.

Zabava

Tipičan dan na Rabu započinje zdravim doručkom prije odlaska na plažu i uživanja u suncu i moru, nakon čega slijedi lagani ručak i ugodan drijemež u hladu borova. Naravno, neki će prije zalaska sunca otok rado istražiti biciklom ili pješice.

Sport

Aktivni odmor nije samo način opuštanja koji potiče proizvodnju sretnih endorfina, nego i način da se upoznate s okruženjem u kojemu se nalazite i ostanete zdravi i u formi. Na vašu sreću, Rab je idealna destinacija za taj tip odmora

PLAŽE

Rab je sa svojih 30 pješčanih plaža zaista "sretan otok" s mnogim malim slikovitim uvalama, što su turisti iz cijelog svijeta prepoznali prije gotovo 120 godina...

SAZNAJTE VIŠE

KorisnoDodatne informacije o Rabu

Prijavite se u newsletter listu

Prijavite se u našu newsletter listu te primajte posebne promotivne informacije i pogodnosti.